Minas Tirith vagtstyrke indbyder til fest

Minas Tirith vagtstyrke indbyder til fest

Invitation

Efter Ringkrigen har Minas Tiriths vagtstyrken behov for at udnævne en ny kaptajn. Kaptajnen skal vælges af styrkens soldater. I er inviteret for at deltage i valget. Der vil inden valget blive udvalgt 2 kandidater og de vil under en overdådig fest vise deres værd. Derefter vil festens deltagere vælge hvem der skal være kaptajn for vagtstyrken og han/hun vil blive udnævnt ved en ceremoni.

Information

Praktisk InformationPosted by Pippin Fri, October 05, 2007 10:14:23

Festen er Bri's Vinterbanket. Den afholdes d. 26/1 – 08.

Banketten starter kl. 14.00. Adressen er: Lyngbyvej 438, 2820 Gentofte. Lige ved Brogårdsvej nedkørslen. Tag bus 184 og 150 S til Ikea-busstoppet. Der er også natbus til hhv. Nørreport og Lyngby station.

Banketten koster 200 kr. Tilmeldingerne og betalingen skal være Bri i hænde senest fredag d. 11. januar. Tilmeldinger skal sendes til pippin@bree.dk eller Kim Pierri, Roskildevænget 60, st. tv., 4000 Roskilde. Det er kun medlemer af Tolkienselskaber der kan tilmelde sig.

Da der er meget arbejde i forberedelserne vi ser gerne at man tilmelder sig så tidligt som muligt, da det vil hjælpe banketudvalget meget i planlægningen.

Medtag eget bestik, bægere, tallerkner og drikkevarer. Der vil blive salg et mindre antal øl.

Adersgrænsen for børn er på 1 år, ældre børn må blive hjemme.

Banketudvalget ser gerne at så mange som muligt vil påklæde sig i vagtstyrkens farver for stemningens skyld. Sort dragt med enten sølv eller hvid pynt. Dette er dog frivilligt.

  • Comments(0)